От iHerb - 120 капсули по 1000 мг. Трибулус (Трибестан) за $1,95 вместо за 60 лв.

iherb code, ихерб, iherb код
iherb код за 5$ отстъпка - NOV505
Спесиална оферта само до изчерпване на количествата!  

Офертата е страхотна и най-веротно много хора ще се възползват от нея, така че сигурно ще е активна най-много няколко дни.

Ето я и нея! Oт iHerb -  Тибулус/Tribulus (Трибестан е българското име на продукта. Сещате се, онова за вдигането на самолета ;) ) 120 капсули по 1000 мг. само за $6,95.

Ако до сега не сте пазарували от този доста известен сайт, имате възможността да ползвате специален код (NOV505) за допълнителна отстъпка от $5. Това ще рече, че ще вземете продукта за 

$6,95 - $5 = $1,95 


В България същия продукт, само че в разфасофка от 90 капсули, а не от 120 както е в офертата , се продава за 50 лева!

Ако купите само Трибулуса, доставката ще е $6, а понеже общата сума на поръчката е под 30 лева, ще си я получите в пощата само срещу лина карта! Няма да има ДДС, митническа такса и др. подобни. Само срещу лична карта!



Трибестан, tribulus, бабини зъби
Само за сравнение, българският продукт Трибестан (на картинката със самолета), който също се произвежда от билката Tribulus e на цена 35 лв. за 60 таблетки (два пъти по-малко) по 250 мг. (четири пъти по-малко). Като направите сметката, при Трибестан получавате 8 пъти по-малко активно вещество на 3-4 ПЪТИ ПО-ВИСОКА цена! Заслужава ли си да давате толкова пари за същото нещо? По-добре е да платите 2$ и да почакате 10 работни дни за доставката от iHerb, вместо да платите 35 лева за Трибестан, който има 8 пъти по-малко активно вещество.

No comments:

Post a Comment