Най-добрите Омега-3

Доста често ме разпитват за Омега 3. Кои Омега 3 приемам аз, защо пия точно тези Омега 3. Реших да напиша нещата, за да мога да ги линквам и да не си губя времето да пиша едно и също на толкова много хора.

Купувам си най-голямата опаковка Омега 3 - Now Foods, Omega-3, Molecularly Distilled, 500 Softgels.


най-доброто съотношение цена/качество

Избрал съм ги защото:


  •  NOW са отлична марка и произвеждат много качествени продукти. Преди години обаче имаше скандал за замърсени техни Омега-3 и рибено масло. От тогава те подобриха страшно много производствения процес, използват едни от най-модерните технологии (молекулярна дестилация). За да изчистят името си в момента, NOW явно жертват част от печалбата, защото продават продукт с отлично качество на цената на продуктите на конкурентите, които попадат в по-долния клас.

  • Цената е без конкуренция!!! За $21,66 (30 лв.) получавате 500 дражета, всяко по 1 гр. рибено масло. Всяко драже съдържа 180 мг. EPA и 120 мг. DHA. Това прави общо 90 ГР. EPA и 60 ГР. DHA!!! Тези две мастни киселини (EPA и DHA) са активните съставки, на които Омега-3 дължат своята репотация и полезни ефекти върху здравето. Съветвам ви да сравнявате продуктите по ЦЕНА/(общо EPA+DHA в грамове). Така ще прецените колко плащате за грам истински активни Омега 3. За сравнения, същия продукт от официялния доставчик на NOW за България е на цена 80 лв. ?!?!?! Ето и линк за потвърждение на думите ми - http://nowfoods.bg/p/Omega-3-500 . Направете като мен и спрете да плащате тези безбожни надценки!

Забележка: Не се заблуждавайте по грамажа на капсулата/дражето. То е рибено масло, но е важно каква част от това рибено масло са Омега-3 мастните киселини!!!

  • - Доставката от САЩ до България е 4$ (6 лв.) и пратката пристига за около 10 работни дни. За сравнение, доставката от българските онлайн магазини за хранителни добваки е около 5 лв. Понеже цената е 21,66$ пратката не минава през митница и не се облага с ДДС и митническа такса. Вземате си я само срещу лична карта от пощенския клон, който отговаря за вашия адрес.

  • Тези Омега 3 са милекуллярно дестилирани, което ще рече , че нямат живак, pcb , разни други тежки метали!!!